Over ons

Hoi hoi,

Ik ben Gonda Gulikers, woonachtig in het zuiden van het land , eigenaar van GeboorteXpress.nl en Woningstickers.nl

Ik ben zelfstandige sinds 2005, toendertijd begonnen met 3D-geboorteborden-4U.nl.

Pfff,  wat was het moeilijk, een bedrijfsnaam verzinnen,  ik verzon dus een naam 3D-geboorteborden-4U.nl.

Ja ( ik hoor je al denken) zo heette de site toen omdat ik hoofdzakelijk geboorteborden en ooievaars verhuurde, en de ooievaars zijn 3-dimensionaal.. en 4U --dus 'voor jou' ... omdat het dan maar mooi af te werken .. haha

In 2009 dacht ik die naam moet anders ,  dat ligt toch echt niet lekker in de mond wat ik heb verzonnen, en inmiddels al flink uitgebreid met meer produkten;  toen is het GeboorteXpress geworden. Ik ben toen ook meer gaan doen met het bedrukken met stickers, we maken vele kraamcadeaus  met naam.  Enfin nu begin 2019 wilde ik weer wat nieuws erbij, inmiddels werken we hier met zijn 6en , waarvan 2 ontwerpsters dus ben ik begonnen met Woningstickers.nl. Met 4 personen werken we aan de ideeen en de 2 ontwerpers Wendy en Karin maken de ontwerpen.

Op Woningstickers.nl kun je veel stickers vinden om alle vertrekken in je woning op te vrolijken. 

Een gedeelte van onze stickers zijn standaard stickers , een groot deel van onze stickers zijn dus ontworpen door onze eigen grafische ontwerpers Wendy Ramaekers en Karin Dirks.

In het vullen van de site en ontwerpen gaat veel tijd zitten, we zullen de komende tijd dan steeds bezig zijn met het toevoegen van nieuwe stickers.

Weet je wat ik belangrijk vind? Dat je een goede service krijgt , snelle levering en snelle reacties op mails. Verder moeten de produkten uiteraard goed zijn. Gelukkig is het overgrote deel van de klanten tevreden  maar je kunt het niet voor iedereen goed doen. Deze site is net gestart , op de site van GeboorteXpress staan al veel gastenboek reacties, deze moet ik eerst goedkeuren voordat ze gepubliceerd worden, ook de negatieve reacties keur ik goed, het is niet erg om eens een negatieve reactie te hebben, ongeveer 1 op de 750 klanten is niet tevreden geweest afgelopen jaren, je kunt niet iedereen tevreden stellen, vaak vind ik het dan onterecht maar dat is voor mij dan geen reden om deze reactie ook te laten zien. 

Ik wens je verder veel shopplezier op onze site en heb je vragen, mail of bel mij!

groetjes Gonda Gulikers

 

 

 

 

© 2014 - 2021 Woningstickers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel