Over ons

Hoi hoi,

Ik ben Gonda Gulikers, woonachtig in het zuiden van het land , eigenaar van GeboorteXpress.nl en Woningstickers.nl

Ik ben zelfstandige sinds 2005, toendertijd begonnen met 3D-geboorteborden-4U.nl.

Pfff,  wat was het moeilijk, een bedrijfsnaam verzinnen,  ik verzon dus een naam 3D-geboorteborden-4U.nl.

Ja ( ik hoor je al denken) zo heette de site toen omdat ik hoofdzakelijk geboorteborden en ooievaars verhuurde, en de ooievaars zijn 3-dimensionaal.. en 4U --dus 'voor jou' ... omdat het dan maar mooi af te werken .. haha

In 2009 dacht ik die naam moet anders ,  dat ligt toch echt niet lekker in de mond wat ik heb verzonnen, en inmiddels al flink uitgebreid met meer produkten;  toen is het GeboorteXpress geworden. Ik ben toen ook meer gaan doen met het bedrukken met stickers, we maken vele kraamcadeaus  met naam.  Enfin nu begin 2019 wilde ik weer wat nieuws erbij, inmiddels werken we hier met 9 personen, hiervan hebben we 3 ontwerpsters en zijn we begonnen met Woningstickers.nl. Met 4 personen werken we aan de ideeen en de ontwerpers maken de ontwerpen.

Op Woningstickers.nl kun je veel stickers vinden om alle vertrekken in je woning op te vrolijken. 

Een gedeelte van onze stickers zijn standaard stickers , een groot deel van onze stickers zijn dus ontworpen door onze eigen grafische ontwerpers.

In het vullen van de site en ontwerpen gaat veel tijd zitten, we zullen de komende tijd dan steeds bezig zijn met het toevoegen van nieuwe stickers.

Weet je wat ik belangrijk vind? Dat je een goede service krijgt , snelle levering en snelle reacties op mails. Verder moeten de produkten uiteraard goed zijn. 

Ik wens je verder veel shopplezier op onze site en heb je vragen, mail of bel mij!

groetjes Gonda Gulikers

 

 

 

 

© 2014 - 2022 Woningstickers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel